Vann med sitron og lime

Når solen skinner og svetten renner er det utrolig viktig å få i seg nok drikke. Iskaldt godt drikke. 

Vann med sitron, lime og masse isbiter er nok min favoritt i denne varmen. Jeg synes det er mye bedre enn saft, og smaker mer enn bare vann fra springen (naturlig nok). 

Jeg pleier å drikke vann med sitron ganske ofte fordi det er en bra måte å starte dagen på, det er bra både for fordøyelsen (om man drikker det for fordøyelsen er det aller best om den er varm) og for immunforsvaret. Sitronen inne holder både B- vitaminer og C-vitaminer og den er full av antioksidanter som er bra for nyre- og leverfunksjonen.

Om vinteren drikker jeg den gjerne lunken, og gjerne med litt ingefær i også. Nå i sommervarmen synes jeg det er utrolig godt med iskald drikke, så da har jeg i masse isbiter.  Etterhvert som jeg drikker av den så fyller jeg bare oppi mer vann, på den måten har jeg kald drikke hele dagen. Det er perfekt!

Denne varmen tar nesten knekken på hele husstanden her hjemme. Jeg tror vi alle sammen går og håper på litt regn snart. Det er tungt å få gjort noen ting som helst da det er så varmt. Vi blir litt ekstra late hele gjengen.

Nå skal jeg fortsette å nyte den kalde lufte fra vifta som står rett foran meg på bordet, samtidig som jeg drikker litt mer vann med sitron og lime!

Ha en fin ettermiddag!!