Kaja tipser: Sommerens favorittbok.

God kveld! Håper dere har hatt en flott dag. Jeg har tilbragt mye tid i skyggen med boka mi. Da jeg ble sykemeldt og gikk til samtaletimer hos psykisk helseteam i kommunen fant jeg ut at jeg trengte noe å fylle tiden min med, noe som var min greie. Lese bøker var noe jeg ville ta tak i igjen. Jeg har alltid vært glad i å lese, men med studier og jobb som krever oppdatering på faglitteratur ble det lite tid til å lese det jeg virkelig hadde lyst til. Så nå i sommer har jeg vært på biblioteket og lånt med meg litt forskjellige bøker for å finne noe som fenger meg.

Det er en bok jeg har latt meg fenge litt ekstra av, og det er en bok jeg har lyst til å anbefale videre.

En bok som passer for deg som har eller har hatt angst, for deg som kjenner på mye stress i hverdagen, sliter med selvfølelsen eller depresjon og som trenger hjelp til å stå i motgang.

#HVERDAGSPSYK av Rebekka Egeland og Carina Poulsen. Den har virkelig hjulpet meg med å forstå hva som skjer i kroppen da angsten slår til og den har hjulpet meg med å sortere tanker og ikke minst forstå meg selv bedre. Det er en sånn bok som er vanskelig å legge fra seg, og som man har lyst til å anbefale videre til alle man bryr seg om.

Skal du lese en bok i år, så anbefaler jeg virkelig denne. Den er lett å lese, du kan fint hoppe over de delene som ikke treffer deg. Jeg har lært at man skal lese det som treffer, det andre kan man bare hoppe over.

Flere som liker å lese? Kanskje du har tips til en annen bok jeg kan lese?