Trening, sol og sommer!

En sånn dag som starter med at man har mest lyst til å legge hodet under dyna å bli der. Jeg hadde ikke lyst til noe, minst av alt å trene. Jeg satt å så på treningsshortsen min i 5 minutter før jeg satte den på. 

Men så glad jeg er for at jeg faktisk tok den på og gjennomførte en liten morgenøkt på kjøkkengulvet. Det snudde virkelig dagen min! Og jeg er så stolt av meg selv for at jeg klarte å gjennomføre den treningen som var planlagt til tross for manglende motivasjon. 

Dagens økt besto av: 

5 sett med; 

5 utfall

10 hoppende knebøy

15 skulderpress med manualer

20 knebøy

Så en liten pause på ca 2 minutter mellom hvert sett. 

Jeg har så godt av å få trent armene mine litt, jeg hater det virkelig fordi det er så utrolig tungt, men desto viktigere at jeg faktisk gjør det. 

Etter trening og dusj var det å smøre seg med solkrem, og nå har vi akkurat kommet hjem etter noen timer på stranda. Så deilig å være ute i sola, og ungene koser seg jo veldig i vannet. Avslapping på meg og lek for barna, perfekt! 

Nå er jeg så varm at jeg ligger rett ut på sofaen med vifta som blåser kaldt rett på meg. Sommeren har virkelig kommet denne uka ❤️