Garderobe detox!

For en stund siden gikk jeg gjennom alle klærne mine. Jeg ville ha ordentlig oversikt på hva jeg egentlig har inni skapet mitt. Oversikt i skapet hjelper mye på kreativiteten da man skal velge klær om morgenen. Jeg har så lett for å velge det samme igjen og igjen. Men nå som jeg har ryddet har jeg fått mer oversikt og lyst til å bruke litt annet.

Jeg har også fått en skikkelig fargeboost den siste tiden. Jeg har blitt veldig inspirert av ei jeg følger på instagram; happyfit_toini. Hun satte i gang en juli challenge som gikk ut på å bruke mer farger. Å sette på seg en topp eller en kjole med farger gjør virkelig noe med humøret, så jeg skal absolutt bli flinkere til å holde meg litt unna bare svart, hvitt og grått i tiden fremover. Og jeg er allerede godt i gang.

Denne kjolen her kom i posten for noen dager siden, og jeg har allerede blitt så glad i den. Jeg tenkte kanskje jeg skulle se om jeg får tak i et belte som jeg kan bruke i midjen istedenfor det båndet som følger med. Tenker kanskje det kan gi litt ekstra til kjolen.

Jeg har også kjøpt meg en annen kjole som jeg liker veldig godt. Det er den beste kjolen jeg har hatt på meg på lenge. Med en god genser over kan kjolen brukes langt utover høsten, eller på kalde sommerkvelder. Det digger jeg.

Nå er det ny frisk i garderoben min, og jeg kommer nesten garantert til å gå i kjoler resten av sommeren. Jeg er absolutt ei kjolejente.

Ha en fin dag!