Søndagstrening

Etter innlegget mitt om treningsmotivasjon fikk jeg noen tips om bl.a. å ha faste dager hvor jeg trener og ikke minst at man må ha overskudd for å trene, og det er jo veldig riktig. 

Dette tenkte jeg å ta litt tak i, jeg har ikke helt bestemt meg for dager enda, men søndag er for meg en god dag å trene. Det føles så godt å avslutte uken med en treningsøkt.

Dagens treningsøkt var så morsom, og slitsom. Skikkelig svettefest.

Jeg ble inspirert av ei jeg følger på instagram som heter Ine Kristin. Hun hadde lagt ut sin treningsøkt for noen dager siden, så den har jeg prøvd i dag. 

Ettersom jeg trener hjemme om dagen er jeg avhengig av økter som ikke krever mye utstyr, og da er denne perfekt. Alt jeg trengte var håndmanualer. 

Det finnes så mye inspirasjon til treningsøkter på instagram og youtube. Det liker jeg veldig godt, da er det enklere å variere litt, det trenger jeg virkelig for å holde motivasjonen oppe. 

Pyramidetrening eller økter hvor man gjennomfører noen øvelser x antall ganger, slik som den i dag er min favoritt. 

Dagens økt var denne:

50 squats

50 pushups

50 utfall

50 situps

50 mountain climbers

50 thrusters

Den siste øvelsen der måtte jeg google, for det ante jeg ikke hva var. Og etter hva jeg kunne forstå så kan man bruke vektstang eller håndmanualer på den, og jeg brukte håndmanualer ettersom det er det jeg har her hjemme. 

Jeg trengte litt pauser innimellom, og for meg var det pushups og thrusters som var tyngst fordi armene mine er så svake, men jeg klarte det!!