Morgentrening.

Det er ikke mye som er bedre enn å starte dagen med trening. Det er godt å få i gang kroppen, og det er så greit å slippe og måtte ta det igjen senere på dagen da man har mye annet å gjøre. I dag var det heller ikke så varmt ute, så det var mulig å gjennomføre økten ute.

Ønsker du en økt for rumpe og lår som du lett kan gjennomføre hjemme uten noe utstyr, men som fremdeles svir? Da anbefaler jeg denne.

Vi begynner med 4 øvelser som vi gjør i 30 sekunder, så går vi over på 5 øvelser som vi gjør antall repetisjoner.

I de øvelsene hvor man skal gjøre øvelsen på hver side så kan man velge å gjøre 15 sekunder på hvert bein, men jeg gjør heller øvelsen 30 sekunder på hvert bein slik at det blir 1 min til sammen.

30 sekunder side steps. Først på ene siden, så på andre siden.

3o sekunder utfall, jeg tar 30 sekunder på hver side, og liker å gjøre meg ferdig med det ene beinet før jeg går over på det andre.

30 sekunder single leg bridge. 30 sek på hvert bein.

3o sekunder squats.

Nå går vi over fra sekunder til antall repetisjoner.

40 side leg raises. 40 på hver side. Denne svir!

20 dype utfall på hvert bein.

20 leg extensions på hvert bein.

20 side leg extensions på hvert bein.

40 side leg raises på hver side

Orker du mer?? Start fra toppen igjen og gjør den en gang til. Jeg lover deg, det svir!

Dette har blitt noen av mine favorittøvelser, og det passer meg perfekt at jeg ikke trenger å bruke noen form for vekter. Jeg har sagt opp abonnementet mitt på treningssenteret. Derfor trener jeg hjemme, det er mye enklere for meg både med tanke på at jeg kan trene akkurat da det passer meg, ungene kan være med om de ønsker det og jeg trenger heller ikke bruke så mye energi på å grue meg for å dra.