Mat: Kvelds snacks

Et lite snack tips til kvelds.

Når dagene går i ett og man er usikker på om det er mandag, torsdag eller lørdag har det lett for å snike seg inn en ekstra lørdag i ny og ned. Det blir litt for ofte litt for mye godt, spesielt for meg som er over gjennomsnittet glad i smågodt og potetgull. Jeg kunne, uten å tulle, spist det hver dag. Men vi vet alle sammen at det ikke er veldig bra for kroppen, eller hodet.

For å unngå å gå i «smågodtfella» alt for ofte har jeg måttet finne på litt annen type snack som jeg kan kose meg med. Det hjelper nemlig ikke å spise en brødskive eller et knekkebrød, det gjør bare at jeg har enda mer lyst på noe godt.

Det jeg har spist et par kvelder denne uka er gresk yoghurt med honning, melon og granateple. Første gangen jeg laget dette hadde jeg litt jordbær også.

Det smaker utrolig godt, det er bra for kroppen og det hjelper veldig på søtsuget som kommer snikende etter at ungene er lagt om kvelden.

Så trenger du tips til noe sunt, men som fremdeles er søtt og godt, prøv dette.

NYT!