Middag: Grillspyd med kylling og grønnsaker.

Solen skinner, fuglene kvitrer og barna koser seg ute i varmen. Jeg synes det er utrolig vanskelig å finne på middager nå i sommervarmen, og jeg orker ikke å spise det samme hele tiden, kanskje synes du det er vanskelig også? Det frister ofte lite å stå inne og lage mat over varme gryter da det er så varmt både ute og inne at man har mest lyst til å bare sitte helt i ro. 

Da er det lite som passer bedre enn enkel middag som også er sunn og god. Kan det tilberedes ute på grillen så er det enda bedre. 

På middagsmenyen vår i dag sto det grillspyd med kylling og grønnsaker. I tillegg så stekte vi noen poteter. 

Du kan bruke akkurat de grønnsakene som du liker, og det er også enkelt å tilpasse det til hele familien. Noen liker squash og andre ikke, med grillspyd kan du velge akkurat det som passer det. 

Vi brukte Squash, paprika, sjampinjong, tomater og rødløk. Vi valgte å ha kyllingen på egne spyd, og det fungerte egentlig veldig bra for oss. 

Kyllingen marinerte vi i olje med tandorikrydder, chilli flakes, soyasaus og sweet chilli saus. Ved siden av hadde vi bbq saus og dressing.

Det tok ikke mye tid å lage, og om du vil kan du jo dele opp grønnsakene ute i skyggen om det er der resten av familien oppholder seg. Eller om du trenger litt ro for deg selv er det jo bare å trekke inn å tilberede. Grillingen er det mannen som tar seg av, så da han gjorde det kunne jeg bare slappe av.

ENJOY!