Her begynner reisen.

Det siste halve året har vært en berg- og dalbane som jeg aldri har opplevd før. Når man i det ene øyeblikket tenker at alt er greit og livet skjer. Og i det neste øyeblikket sitter du på gulvet på jobben og gråter.

Alle bremsene slo inn med en gang. Jeg kan jo se tilbake og tenke at jeg burde skjønt at det kom, og jeg gjorde kanskje det. Jeg vet jeg hadde tenkt tanken om at jeg måtte si til noen at jeg var så sliten, at jeg trengte en pause. Men så kom den ene dagen etter den andre sammen med tanken om at jeg bare overdriver, kanskje jeg bare er lat og det kan da ikke være så ille, tenk på alle andre som har det skikkelig ille, det er jo ikke MEG! Jeg fortsatte å skyve det foran meg. Helt til den dagen da jeg kom på jobben, gråt og dro hjem igjen. 

Jeg ble sykemeldt, men ville ikke helt innse hvor jeg var på vei. Jeg hadde masterstudiet mitt, jeg hadde jobben og jeg hadde familien min. Jeg ville ikke helt gi slipp. 

Jeg fortsatte å presse meg selv, gravde meg dypere og dypere ned, og så sa det pang igjen. Den følelsen av at man ikke har kontroll på kroppen sin, pusten som man forgjeves prøver å kontrollere, følelsen av panikk, kvalmen, svimmelheten.. ANGST! 

Den lengste togturen jeg har hatt noen gang; Hamar – Oslo – Halden. 

Så ventet 3 dager med skole, som endte med 2 dager, da var jeg helt ferdig. Jeg orket ikke mer, måtte komme meg hjem. 

Så husker jeg egentlig ikke om jeg dro tilbake neste samling eller om jeg kastet inn håndkleet der. Det spiller ingen rolle heller. Masterstudiet ble satt på vent, kanskje tar jeg det opp igjen, kanskje ikke.  

Tid for å fokusere på meg selv!

Hva er det jeg trenger nå?? 

Så mange endringer. Fra full jobb, familie og masterstudent til… Familie. Det er det jeg har igjen, det er det som betyr noe for meg, og det er familien jeg vil ha overskudd til. 

Jeg sa ha det til masterstudiet, jeg sa etterhvert ha det til jobben! Og her står jeg nå på bar bakke. Ikke vet jeg hva som skal skje, og ikke stresser jeg med det heller. 

Det jeg vet er at jeg elsker å skrive, jeg elsker å ta bilder og jeg må ta mer vare på meg selv. 

Så her begynner reisen min!